Kontingent i CHK

Ungdomsspillere opkræves kontingent en gang årligt i september / oktober. Kontingentet dækker hele sæsonen.

Seniorspillere opkræves kontingent i september og januar eller alternativt som en betaling i september mod kontant rabat.

Der refunderes ikke kontingent såfremt en spiller forlader klubben inden sæsonafslutning. Ved betaling i to rater, accepterer man, at CHK må trække 2. rate automatisk og dette sker også, hvis man har forladt klubben før sæsonafslutning. Betaling i to rater gør det således udelukkende muligt at sprede sin udgift ud over to perioder.
Såfremt en spiller bliver skadet, kan denne evtentuelt blive fritaget for at betale fuldt kontingent. Der betales i stedet et passivt medlemskab på 200 kr. for en sæson. Dette er en beslutning som kasseren og eventuelt bestyrelsen kan træffe.

Man kan ikke få lov at deltage i turneringskampe hvis der ikke er betalt kontingent.

 

Reduceret kontingent

Ved indmeldelse i 2018 = fuldt kontingent
Ved indmeldelse i 2019 = 50 % af fuldt kontingent


Seniorkontingent skal betales senest d. 01-09-2018
Ungdomskontingent skal betales senest d. 01-10-2018 

 

 

Kontingentsatser 2019-2020

 
Hold I alt
Senior Herre + Dame 1.900 kr.
U12        1.200 kr.
U10 1.200 kr.
U8 700 kr.
U6 600 kr.

Kontingentet betales ved at tilmelde sig et hold under holdtilmelding, hvorved man betaler med Dankort. For at tilmelde sig et hold, skal man først oprette sig som bruger via boksen "Opret profil" på betalingssiden, som du finder HER

Har I problemer med kontingentindbetalingen, så henvend jer til kasserer Signe Grods Andersen på mail til signegrods@gmail.com.
Har I problemer med brugeroprettelsen eller andet vedrørende hjemmesiden, kontakt da Christian Gross på tlf. 29 86 87 38 eller send en mail til christiansbjerghk@gmail.com

Ved manglende betaling kan I ikke spille i klubben og I kan ikke få jeres spillercertifikat, før den skyldige kontingent er betalt.
Der er dog mulighed for at prøvetræne inden I skal tilmelde Jer.

Christiansbjerg Håndboldklub | Gøteborg allé 9 | 8200 Aarhus N | Tlf.: 50571562 | christiansbjerghk@gmail.com